Arrangementen
1-uur of
2-uur

Vrij jumpen

9,95 p.p
Vrij jumpen

Een heel uur vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Er zijn verschillende area’s, red jij dat in een uur? Reserveer snel je plek (vol = vol).

* 2 uur jumpen 14,95
* Excl. jumpsokken 2,50

Mini Jump

7,95 p.p.
Mini Jump

Een heel uur vrij rond springen, van de ene trampoline op de andere trampoline. Welke vette tricks kan jij laten zien aan je vriendjes? Dit uurtje is speciaal voor de kleinste jumpers. Reserveer snel je plekje (vol = vol) VAN 2 TOT EN MET 6 jaar!

* Excl. jumpsokken 2,50

NIEUW

Stunt & Tricks

9,95
Stunt & Tricks

VANAF 7 JAAR!

Leer op een veilige manier de coolste en vetste trampoline tricks.
Maandag (17.00-18.00) en woensdag (18.00-19.00): boek je trickles wekelijks en vergeet niet te annuleren als je niet kan komen. 


Betalen met Stunt&Tricks Rittenkaart:
Reserveer een sessie en klik op "betalen aan de kassa"Groeps Arrangementen

Street Jump Mierlo is de perfecte locatie voor groepen. Het is in te richten naar ieder zijn wens. Wil jij je kinderfeestje, bedrijfsuitje, familiefeest, of klassenfeest vieren bij ons? Street Jump biedt verschillende arrangementen vanaf 6 personen.

RESERVEER DIRECT

Street Jump Mierlo

  • SPORT
  • FUN
  • ETEN
  • DRINKEN

Street Jump Mierlo

Kom je jumpen in het meest complete trampolinepark van Mierlo en omstreken?

Jumpen is van de ene naar de andere trampoline springen. Dit is mogelijk op vele verschillende area’s in het trampolinepark, daarnaast kun je over grote obstakels heen springen. Deze trampolinevelden zijn geschikt voor jong & oud en voor ieder niveau.

HET LEUKSTE EN STOERSTE INDOOR TRAMPOLINEPARK IN NEDERLAND

RESERVEER DIRECT